Wasserette The Washlounge in Almere

Als je op zoek bent naar een wasserette in Almere, ben je bij The Washlounge van harte welkom. Binnen onze wasserette beschikken we over professionele wasmachines die zorgen voor stralend schoon wasgoed. In de tussentijd kun je in onze lounge genieten van een heerlijk drankje en maak je gebruik van gratis wifi.

Het wassen van onze kleding en ander textiel is een dagelijks terugkerende bezigheid. Voor je het weet zit je wasmand weer overvol met kleding, handdoeken en beddengoed. Gelukkig ben je daarvoor bij wasserette The Washlounge in Almere aan het juiste adres. Niet alleen voor de zakelijke markt, maar zeker ook voor particulieren. Zo kun je bij ons terecht voor al je wasgoed. Hierbij kun je denken aan lakens, kleding, jassen en zelfs je jeansbroeken. Natuurlijk kun je in onze wasserettes ook gebruik maken van onze professionele drogers.

Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je witte of bonte kledingstukken of textiel wilt wassen. Zo ga je altijd met een heerlijke schone was naar huis, zonder dat je daar zelf moeite voor hoeft te doen. In onze wasserette in Almere kun je gebruik maken van de self-service, maar natuurlijk kun je jouw was ook helemaal aan ons uit handen geven. Onze haal en brengservice haalt de was bij je op, én brengt deze schoon en wel weer bij je terug.

wasserette AlmereProfessionele wasserette in Almere

Wasserette The Washlounge in Almere biedt een full-service waarbij je geen omkijken meer hebt naar je was. Maar, we beschikken natuurlijk ook over een zelfservice. Daarbij kun je gebruik maken van onze professionele wasmachines en drogers. In onze lounge kom je ondertussen helemaal tot rust met een lekkere kop koffie.

Onze wasserette in Almere biedt dé uitkomst als je eigen wasmachine stuk is, of als je jouw tijd liever aan belangrijke dingen besteed. In dat geval kun je ook gebruik maken van onze haal en brengservice. Deze haalt en brengt jouw was van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Uiteraard lekker schoon en prima verzorgd. Op deze manier hoef je jouw wasgoed alleen nog maar op te bergen in je kledingkast.

De wasserette van The Washlounge in Almere heeft ruime openingstijden en is daarnaast eenvoudig bereikbaar. Onze vestiging in Almere Poort is snel met zowel de auto als het openbaar vervoer te bereiken. Naast een uitgebreide wasservice ben je bij ons ook van harte welkom voor het stomen en reparatie van kleding en wasgoed. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor de zakelijke markt staan we graag voor je klaar.

Heb je vragen?

Neem contact op