Over ons

Geschiedenis

Hallo mijn naam is Siomara Slager en ik ben sinds 2018 de trotse eigenaresse van The Washlounge. Na een moeilijke periode in mijn leven achter me te hebben gelaten besloot ik met een frisse start verder te gaan en stortte ik me in het avontuur van het ondernemerschap. Juist in die moeilijke periode in mijn leven ontstond het idee voor de The Washlounge. The Washlounge helpt je bewuster met je tijd om te gaan door tijdrovende activiteiten als de was doen, geheel voor je uit handen te nemen. Corona heeft ons laten zien dat tijd een kostbaar goed is. Je kunt het maar een keer besteden, waarom dan niet meteen aan dingen die voor jou het belangrijkste zijn?

Ervaring

Uit ervaring weet ik hoe het voelt om volledig ontzorgd te worden. Hierdoor weet ik precies wat jij nodig hebt. We know our business en we geven elke klant een star treatment. Je was ophalen of bezorgd krijgen was dan ook nog nooit zo leuk, het voelt echt alsof je jezelf een cadeautje geeft. Klanten als Boef, Famke Louise, Tanja Jess en Jörgen Raymann gingen je al voor. Ook bedrijven zijn welkom bij ons. Zo is onder andere het Oranjehuis al jarenlang een tevreden klant.

Tijdens het wachten bieden we je de mogelijkheid gebruik te maken van onze Wash & Meet ontmoetingsplek, waar je een lekkere kop koffie kunt drinken, werk af kunt maken of waar je in de toekomst zelfs kunt genieten van een lekkere lunch.

Team

Ik en mijn team hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op onze prioriteitenlijst staan en we ondernemen met oog voor mens, milieu en maatschappij. Het ontvangen van the Growing green speld was een mooie bevestiging dat wij als bedrijf op de goede weg zitten. Onze machines zijn energiezuinig, waterbesparend en we maken gebruik van groene energie en ecologisch waspoeder. Hiermee proberen we niet alleen jouw was maar ook de wereld een stuk schoner te maken. En we blijven doorontwikkelen, in de toekomst wil ik een volledig circulaire wassalon op een industrieterrein waarbij we onder andere slim gebruik gaan maken van regen- en grondwater.

Vrouwen inspireren

Met mijn bedrijf wil ik ook graag vrouwen inspireren, empoweren en een veilige plek in de maatschappij geven. In mijn moeilijke periode kon ik terecht bij het Oranjehuis. Nu wil ik iets terug doen voor de vrouwen daar en stel ik mijn bedrijf open voor leer-werk trajecten waarin ik ze begeleid naar werk in een veilige omgeving met als doel re-integreren in de maatschappij.

Ik hoop je snel persoonlijk te zien in de gezelligste wasserette van Almere-Poort! Tijd komt.

Tijd gaat.
Je hebt één kans.
Kies bewust.
Bounce to The Washlounge!