Diensten

Diensten

The Washlounge is jouw ‘go to’ als het gaat om de was doen en alles wat hierbij hoort. Denk aan drogen, stomen, vouwen en strijken. We kunnen zelfs je kleding en schoenen repareren. Bewust leven betekent ook dat we bewust omgaan met de toekomst en vandaag al manieren inzetten die de toekomst van morgen schoner maken. We maken samen de wereld schoner door gebruik te maken van energiebesparende apparatuur en die met elkaar te delen. Verder wassen we met ecologisch wasmiddel en geven we kleding en schoenen een 2e leven. Hierdoor reduceren we samen het waterverbruik, verminderen we CO2 uitstoot en afval en werken we aan een beter milieu.

We leveren de onderstaande diensten:

  • Fullservice abonnementen
  • Pick up and drop service
  • Dry-cleaning
  • Strijk-service

Full Service Abonnementen

We helpen je graag met het besparen van tijd en nemen je gehele was voor je uit handen met onze fullservice abonnementen. Naast de tijdsbesparing gun je jezelf hiermee ook een star treatment. Bekende BN’ers als Boef, Famke Louise, Tanja Jess en Jörgen Raymann gingen je al voor.

Luxury Sheets

Verwen jezelf met ons lakenpakket en waan je elke dag in een 5-sterren hotel! Wekelijks wassen wij jouw lakens en kussenslopen. We halen ze op een vaste dag in de week bij je op en brengen ze na een uitgebreide was-, droog- en strijkbehandeling weer bij je terug. Standaard wassen we 1 dekbedovertrek, hoeslaken en 2 slopen. Het pakket is echter naar eigen wens uit te breiden. Maak van je slaapkamer een 5-sterren hotel en gun jezelf de luxe van het wakker worden in freshly washed linen.

Pick up and drop Service

We bieden je zelfs de mogelijkheid om de was letterlijk uit je handen te nemen met onze Pick up and drop service. Met onze haal en breng service hoef je niet eens meer de deur uit! Wij halen en brengen jouw was op elk gewenst tijdstip.

Dry Cleaning

Er zijn een aantal kledingstukken die het niet overleven in de wasmachine waar wij onze stomerij service voor aanbieden. Denk onder andere aan kostuums, mantelpakjes en exclusieve shirts of jurken. Wij zorgen ervoor dat jij er op en top uitziet en behandelen jouw kleding met zorg.