Klanten Review

Sun Runners

Een gezellig waterfront restaurant op een van de mooiste locaties van Almere. Aan het water gelegen met uitzicht op Pampus, Muiderberg en de Sky Line van Amsterdam. Gelegen op het catamaranstrand bij SAIL TODAY nabij de jachthaven MARINA MUIDERZAND maar laat je niet afschrikken door alle masten en klapperende zeilen. Het is een oase van rust waar altijd wel wat te zien is.

B&B LCBT

Op een werkelijk prachtige en unieke locatie middenin de natuur van Flevoland vind jij onze stadswijngaard en Bed & Breakfast die bestaat uit 3 afzonderlijke boutique lodges voorzien van alle gemakken en luxe middenin onze stadswijngaard.Daarnaast is Life Contains Beautiful Things ook een officiële trouwlocatie van de Gemeente Almere voor kleine ceremonies in de wijngaard. Totale rust en beleving van de natuur maar toch dichtbij het centrum van Almere en zo’n 30 minuten van Amsterdam, Utrecht en ‘t Gooi. Overnachten bij LCBT is een beleving!

Joya Beauty

Joya Beauty is dé verbeteringspraktijk voor jouw droomwenkbrauwen. Samen met ons team van wenkbrauw professionals helpen wij jou aan jouw droomwenkbrauwen. Als wenkbrauw masters zorgen wij ervoor dat onze professionals voldoen aan de kwaliteitseisen van Joya Beauty en dat ze op de hoogte zijn van de allerlaatste technieken en behandelmethodes. Ook zorgen wij ervoor dat de productkennis van ons team on fleek is.

She Ross Hair

Color, HairVerlenging & Curls Specialist