Belangrijke mededeling!

Hi!

Vanaf zaterdag 13 april is er GEEN personeel meer aanwezig op de zaterdagen. Mocht je ons toch nodig hebben voor de full service was of stomerijservice, maak dan even een afspraak vooraf!

Natuurlijk zijn we wel gewoon geopend (van 07:00 tot 22:00) en ben je meer dan welkom met al je wasgoed! Onze apparaten staan altijd voor je klaar.

We hopen je snel weer te zien!

Uit de (w)as herrezen.

Onlangs heb ik een openhartig interview mogen geven aan Sven Gerrits van Avanti Almere. Ben je benieuwd naar dit gesprek met hoogte en diepte punten, maar vooral naar het begin van The Washlounge? Lees dan hier https://avanti-almere.nl/uit-de-was-herrezen/ het volledige interview.

Fotocredit: de fantastische foto’s zijn geschoten door Lisa Zilver fotografie www.lisazilver.nl

Ben je na het lezen van dit artikel geïnspireerd geraakt om ook gezellige je was te komen doen, iedereen is welkom bij The Washlounge!

Met hartelijke groet,
Siomara Slager

Founder
The WashLounge

Aangepaste tijden voor onze premium service!

Hallo allemaal! Vanwege de vakantieperiode hanteren wij aangepaste tijden voor onze full servicewas-, strijk- en stoomservice:

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 10:00 – 16:00
Woensdag: 10:00 – 13:00
Donderdag: 10:00 -16:00
Vrijdag: 10:00 – 16:00
Zaterdag: 12:00 – 16:00
Zondag: 10:00 – 16:00

Kom je zelf de was doen bij ons? Dat kan natuurlijk altijd. Onze zelfservice is gewoon 7 dagen per week beschikbaar van 07:00 – 21:00.

Bij vragen kan je ons het beste even bellen.

Grand Opening the Washlounge!

Graag nodigen we je uit om aanwezig te zijn bij de officiële Grand Opening van The Washlounge op 9 juni 2018. Het belooft een ontzettend mooie dag te worden met hapjes, drankjes, muziek en vooral veel gezelligheid.

We zullen middels een loterij leuke prijzen weggeven en ook de wethouder is aanwezig om The Washlounge officieel te openen.

Wij hopen je te mogen verwelkomen! Klik hier voor meer informatie.

Lente aanbieding!

Who doesn’t love clean bed sheets?! 🙂

Inmiddels begint het zonnetje weer te schijnen en is de lente in zicht. Omdat wij hier vrolijk van worden hebben we een leuke actie bedacht! Kom snel langs The Washlounge en je kunt tijdelijk al je dekbedden (tot 20kg) wassen én drogen voor slechts €10!

Delen wordt gewaardeerd en tot snel!