Stomerij The Washlounge in Almere

Als je op zoek bent naar een stomerij in Almere, ben je bij The Washlounge van harte welkom. Vanuit onze gezellige wasserette geven we jouw wasgoed en kleding de aandacht die het verdiend. De diensten van onze stomerij in Almere zijn zowel beschikbaar voor de particuliere én zakelijke markt. Je wasgoed professioneel laten stomen doe je dan ook het beste bij The Washlounge in Almere. Sommige kleding kan gewoonweg niet in de wasmachine gewassen worden.

In dat geval is stomen of chemisch reinigen noodzakelijk. Hierbij kun je denken aan kleding zoals bijvoorbeeld kostuums en jurken van bepaalde stoffen. Maar, ook ander textiel zoals bijvoorbeeld dekbedden, spreien of gordijnen moeten regelmatig gestoomd worden. De stof is in de meeste gevallen niet geschikt voor de wasmachine, en moet daarom op een specialistische manier gereinigd worden. Gelukkig ben je daarvoor bij stomerij The Washlounge in Almere op het juiste adres.

Doordat we gebruik maken van professionele apparatuur wordt jouw kleding of textiel altijd op de juiste wijze behandeld. Ook als je zelf geen tijd hebt om naar onze stomerij toe te komen kun je gebruik maken van onze diensten. Onze haal en brengservice haalt de was bij je op, en brengt deze natuurlijk ook weer netjes én schoon bij je thuis.

Stomerij AlmereProfessionele stomerij in Almere

Natuurlijk wil je jouw mooie kleding, dekbed of ander textiel zolang mogelijk mooi houden. Stomen is dan een prima optie. Doe je dat bij de stomerij van The Washlounge in Almere, dan ben je ook nog eens verzekerd van het beste resultaat. Onze ervaren medewerkers doen er alles aan om jouw geliefde items weer als nieuw af te leveren.

Of dat nu gaat om je favoriete kleding of jouw exclusieve gordijnen. Onze stomerij in Almere biedt haar diensten niet alleen aan voor particulieren, maar ook als zakelijke stomerij staan we graag voor je klaar. Het textiel van jouw hotel, beautysalon of horecaonderneming is bij ons in goede handen. Naast onze stomerij service en wasserette ben je bij ons ook aan het juiste adres voor diverse kledingreparaties.

Deze kun je zelf in onze stomerij in Almere aan komen bieden, maar natuurlijk halen we deze ook graag voor je op. Zo hoef je geen extra tijd vrij te maken en wordt jouw wasgoed perfect gestoomd weer bij je afgeleverd. De stomerij van The Washlounge in Almere is daarnaast eenvoudig bereikbaar. Onze vestiging in Almere Poort bereik je eenvoudig met het openbaar vervoer, maar natuurlijk ook per auto.

Heb je vragen?

Neem contact op